LNK GO: Nu jooo....Kiauliuks
Frančeska apimta nevilties - Viktoras ją paliko. Italė bando užmiršti skausmą vyno taurėje... Eglė nepalieka draugės ir stengiasi jai palaikyti kompaniją gurkšnodama lietuvišką alutį....
Ar pasiruošę lietuvės Eglės ir italės Frančeskos kulinariniams nuotykiams? Merginos pasiruošusios ne tik patarti virtuvėje, bet ir padėti spręsti moteriškas problemas. Buon appetito!
Frančeska apimta nevilties - Viktoras ją paliko. Italė bando užmiršti skausmą vyno taurėje... Eglė nepalieka draugės ir stengiasi jai palaikyti kompaniją gurkšnodama lietuvišką alutį....
Garsių teatralų dukros Ramunė ir Eglė Kupšytės prieš septynerius metus savo meilės uostą atrado saulėtoje Italijoje. Tačiau saitų su gimtąja šalimi nenutraukė. Ramunė, įkūrusi gin...
Tada, kai Neapolio picų sostinėje dar nekepė „Jurgis ir Drakonas", nedidelis restoranas Užupio picerija buvo laikomas geriausiu Italijos variantu, kurį galima rasti šaltoje ir bulvėmis min...
"Akivaizdu, kad maisto tinklaraštininkai kasmet tobulėja - gamina pagal vis įdomesnius receptus bei vis daugiau dėmesio skiria estetiniam p...
Viens du viens du... Nuo tada, kai Frančeska ir Viktoras oficialiai tapo pora, smagioji italė stengiasi visais būdais palaikyti formą ir būti graži. Eglė numoja ranka į tokias pastangas, ju...
Kai po Antrojo pasaulinio karo po Europą klaidžiojo alkis, jaunas konditeris puoselėjo savo viziją. Pietro Ferrero gyveno krašte, garsė...
Tradiciškai vasara Lietuvoje - atostogų metas, o atostogos visada asocijuojasi su poilsiu, malonumais ir pramogomis. Natūralu, kad daugelis atšilus orams krauna mantą ir lekia į gamtą - prie...
Kiaušinio trynius išmaišykime su cukrumi, sudėkime miltus, įberkime druskos, ir vėl gerai išmaišykime. Užkaiskime pieną su citrinos žievelėmis ir išjunkime prieš užverdant. Išimkime...