Makaronai su kumpiu, cukinijomis ir šafrano prieskoniais
Receptą žiūrėkite čia: http://italulietuviureceptai.over-blog.com/2014/07/lnk-go-vlogeriu-konkursas-nu-jooo-pizamu-vakarelis-spausk-ziurek-ir-linksminkis-su-egle-ir-franceska-d.html
Ar pasiruošę lietuvės Eglės ir italės Frančeskos kulinariniams nuotykiams? Merginos pasiruošusios ne tik patarti virtuvėje, bet ir padėti spręsti moteriškas problemas. Buon appetito!
Receptą žiūrėkite čia: http://italulietuviureceptai.over-blog.com/2014/07/lnk-go-vlogeriu-konkursas-nu-jooo-pizamu-vakarelis-spausk-ziurek-ir-linksminkis-su-egle-ir-franceska-d.html
Šafranas - brangiausias prieskonis pasaulyje Egipto faraonai egzotiškąjį šafraną merkdavo į vonias maudynių metu, kad nuslopintų nepageidaujamus kvapus. Taip pat buvo tikima šafrano, kaip...
Muneer Kannur posted this video on 2010-12-06. 163901 likes. 23545 comments. 597162 shares.
Picos - Italijos vizitinė kortelė Drįsčiau teigti, kad tarp kitų Italiją reprezentuojančių dalykų be jokios abejonės yra ir Margaritos pica. Jos produktų spalva atitinka šalies trispalv...
Receptą žiūrėkite čia: http://italulietuviureceptai.over-blog.com/2014/07/lnk-go-vlogeriu-konkursas-nu-jooo-kirmeliuks-ziurek-skanauk-ir-linksminkis.html
Į pasūdytą verdantį vandenį įdėti stambiai supjaustytas paprikas ir svogūną. Kai daržovės minkštai išvirs, nupilti beveik visą vandenį ir sutrinti daržoves. Puodą su padažų vėl ...
Emigrantė Eglė Kupšytė (30 m.) per septynerius Italijoje pragyventus metus išsiaiškino nemažai italų ir lietuvių virtuvės panašumų. Buvusi panevėžietė nepamiršo savo šaknų ir virt...
Šiek tiek istorijos: Valstybės (Mindaugo karūnavimo) dieną pradėjome minėti nuo 1991-ųjų. Mindaugas - gerai, nes suvienijo Lietuvą ir tu...